Thursday, 9 March 2017

RUGI SANGAT KALAU TAK CUBA!

Kembali lagi..Assalamualaikum..

Macam biasa nak share tentang women desiree nih.

Kenapa uuuolss kena cuba #WD?

Sebab wd ni bukan KRIM biasa biasa uuolss .Wajah kusam berumur , kembali muda, gelowinggg,  kulit putih putih dodol jadi gebuss gebas, pipi jatuh tu kasikk anjal balik . Tu semua dengan hanya membuat sapuan di nadi2 sahaja. #Magic tak??

Aishh banyak lagi la manfaat yang boleh uols dapat.
Paling best bau wd ni ya amattt la menenangkannn plus sangatttt mudah nak pakai 😍 malas2 pun boleh cantik hokeyyy.



KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT DAN INGIN MENCUBA, BOLEH HUBUNGI DI TALIAN SEPERTI DI BAWAH.

WHATSAPP/TELEGRAM :
0129464947

FACEBOK :
AZLINDA MUSTOFA

INSTAGRAM : 
HEALTHNBEAUTYALYNN

COD :
KOTA BHARU, TESCO, AEON MALL, KBMALL, BILLION & WAKAF CHE YEH

Tuesday, 7 March 2017

KEBAIKAN WD OHSEM!

Assalamualaikum teman-teman..

Tahukah teman-teman apakah kebaikan dan fungsi WD (women desiree) ni?

Jom baca dan faham sama-sama.


KEBAIKAN dalam #WD :

1.Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5.Masalah eyebag
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7.Mengurangkan kesan Parut
8.Megurangkan Blackhead
9.Mengurangkan kulit berminyak
10.Menjaga kelembapan kulit 
11.Antipenuaan(awet muda)

Jommm. Apa lagi.. raya dah x lama. Jom calitcalit. Wowww.. di hari raya nnti. Sedara Mara pasti terkejut dgn perubahan yg dialami😊😊


WHATSAPP : 
0 1 2 9 4 6 4 9 4 7

FACEBOOK:
AZLINDA MUSTOFA

INSTAGRAM :
HEALTHNBEAUTYALYNN

COD :
KOTA BHARU, BILLION, PARKSON, KBMALL, AEON MALL,TESCO & WAKAF CHE YEH

Thursday, 2 March 2017

TANDA KOLESTROL TINGGI

Assalamualaikum..
Hari ni nak share tentang kolestrol sikit.
Jom baca dan amalkan sama2.

INFO KESIHATAN 😊😊

Tanda-Tanda KOLESTROL Tinggi.

1. Timbul bintik-bintik putih(biji lemak) pada bahagian bawah mata, kawasan muka atau leher.

2. Mudah letih.

3. Penat dan cepat mengantuk.

4. Sakit pada bahagian kaki.

5. Lesu.

6. Selalu Rasa Kembung.

7. Jantung terasa sakit atau berdebar-debar.

8. Muncul lebam pada beberapa bahagian badan.

9. Kram terutama di malam hari.

10. Kuku berubah kuku menebal dan tumbuh lebih lambat ketika anda potong.

11. Rasa tegang di tengkuk.

PENCEGAHANπŸ˜‰

Jus Lemon Asli, Halia, Bawang putih segar, kurma dan Cuka Epal sudah terbukti membantu mencegah kolesterol dan baik untuk jantung.

Jantung sihat, kita pun sihat.

Wednesday, 1 March 2017

WD SEMASA BERPANTANG

Assalamualaikum semua pembaca setia..
Lama menghilang sekarang muncul kembali.

Saje nak share berkenaan menggunakan WD semasa berpantang ni.

Jom baca jap..

🌹AMALKAN WD SEMASA BERPANTANG.πŸ‘Ά
=========================================

SOALAN ➡ KALAU PANTANG BERSALIN BOLEH GUNA WD TAK?

JAWAPAN ➡ BOLEH SAYANG. 😊

--------------------------------------

Jangan risau, WD selamat digunakan dlm tempoh berpantang, walaupun menyusu badan.

Utk ibu berpantang, sapuan pd 3 point utama sudah memadai, kecuali jika ada keperluan lain.

WD ni sangat awesome, masa pantang pun syg² boleh jer calit², sapu², hidu²... So, dalam berpantang pun still bertenaga, tak mudah lesu dan tampak berseri.😍

---------------------------------------

Kebaikan WD masa berpantang:

πŸ‘‡  πŸ‘‡  πŸ‘‡  πŸ‘‡  πŸ‘‡  πŸ‘‡  πŸ‘‡

▶▶ Mampu memperbanyakkn susu badan, baby kenyang, ibu pun riang.

▶▶ Mengeluarkan semua darah kotor sehingga bersih sempurna, takde lagi baki darah nifas.

▶▶ Badan akan tetap bertenaga, tiada lagi masalah badan lemah atau masalah tak ckup tidur wlaupun perlu berjaga malam dan menjaga baby.

▶▶ Dapat menaikkan seri wajah dan mengecutkan rahim. Wajah pucat dan kusam akan bertukar menjadi pinkish dan berseri².

▶▶ Meredakan ketidakselesaan pada tubuh badan, contohnya seperi lenguh² atau sebagainya.

Dan, banyak lagi mengikut keperluan. πŸ‘

-------------------------------------------

Utk syg² yg sedang berpantang, WD sangat bagus diamalkan dlm tempoh tersebut, utk membaikpulih tubuh badan kita yg telah mengalami banyak perubahan dan tunggang langgang dlm tempoh kehamilan.

Dan secara tak langsung, kemungkinan besar anda akan miliki tubuh badan seperti sebelum hamil dengan lebih pantas, bergantung kpd tubuh badan masing². Yang pasti, masa yg diambil adalah lebih singkat jika dibandingkan berpantang tanpa WD. πŸ’ƒ

Seawal hari pertama selepas bersalin sudah boleh terus amalkannya. Hanya sapu pd 3 point utama shj, sangat MUDAH dan sudah ramai yg berpuas hati akan kesannya yg sangat positif. Bukan Janji Tapi Pasti. πŸ‘

-------------------------------------------

Nak ORDER ? HUBUNGI : 012 9464947
NAK COD :

COD : KOTA  BHARU KELANTAN, AEON MALL, KB MALL, TESCO, PARKSON, BILLION & WAKAF CHE YEH.

Inbox kami utk info @ order. πŸ˜‰

Fb : Azlinda Mustofa
IG : healthnbeautyalynn

FAST RESPONSE:
πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡
πŸ“² 0 1 2 9 4 6 4 9 4 7
Whatsapp/Telegram

πŸ‘₯Dealer dialu²kan.