Wednesday, 1 March 2017

WD SEMASA BERPANTANG

Assalamualaikum semua pembaca setia..
Lama menghilang sekarang muncul kembali.

Saje nak share berkenaan menggunakan WD semasa berpantang ni.

Jom baca jap..

🌹AMALKAN WD SEMASA BERPANTANG.πŸ‘Ά
=========================================

SOALAN ➡ KALAU PANTANG BERSALIN BOLEH GUNA WD TAK?

JAWAPAN ➡ BOLEH SAYANG. 😊

--------------------------------------

Jangan risau, WD selamat digunakan dlm tempoh berpantang, walaupun menyusu badan.

Utk ibu berpantang, sapuan pd 3 point utama sudah memadai, kecuali jika ada keperluan lain.

WD ni sangat awesome, masa pantang pun syg² boleh jer calit², sapu², hidu²... So, dalam berpantang pun still bertenaga, tak mudah lesu dan tampak berseri.😍

---------------------------------------

Kebaikan WD masa berpantang:

πŸ‘‡  πŸ‘‡  πŸ‘‡  πŸ‘‡  πŸ‘‡  πŸ‘‡  πŸ‘‡

▶▶ Mampu memperbanyakkn susu badan, baby kenyang, ibu pun riang.

▶▶ Mengeluarkan semua darah kotor sehingga bersih sempurna, takde lagi baki darah nifas.

▶▶ Badan akan tetap bertenaga, tiada lagi masalah badan lemah atau masalah tak ckup tidur wlaupun perlu berjaga malam dan menjaga baby.

▶▶ Dapat menaikkan seri wajah dan mengecutkan rahim. Wajah pucat dan kusam akan bertukar menjadi pinkish dan berseri².

▶▶ Meredakan ketidakselesaan pada tubuh badan, contohnya seperi lenguh² atau sebagainya.

Dan, banyak lagi mengikut keperluan. πŸ‘

-------------------------------------------

Utk syg² yg sedang berpantang, WD sangat bagus diamalkan dlm tempoh tersebut, utk membaikpulih tubuh badan kita yg telah mengalami banyak perubahan dan tunggang langgang dlm tempoh kehamilan.

Dan secara tak langsung, kemungkinan besar anda akan miliki tubuh badan seperti sebelum hamil dengan lebih pantas, bergantung kpd tubuh badan masing². Yang pasti, masa yg diambil adalah lebih singkat jika dibandingkan berpantang tanpa WD. πŸ’ƒ

Seawal hari pertama selepas bersalin sudah boleh terus amalkannya. Hanya sapu pd 3 point utama shj, sangat MUDAH dan sudah ramai yg berpuas hati akan kesannya yg sangat positif. Bukan Janji Tapi Pasti. πŸ‘

-------------------------------------------

Nak ORDER ? HUBUNGI : 012 9464947
NAK COD :

COD : KOTA  BHARU KELANTAN, AEON MALL, KB MALL, TESCO, PARKSON, BILLION & WAKAF CHE YEH.

Inbox kami utk info @ order. πŸ˜‰

Fb : Azlinda Mustofa
IG : healthnbeautyalynn

FAST RESPONSE:
πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡
πŸ“² 0 1 2 9 4 6 4 9 4 7
Whatsapp/Telegram

πŸ‘₯Dealer dialu²kan.

No comments: