Wednesday, 21 May 2014

Cinch Shake Mix Shaklee Bantu Kuruskan Badan Dengan Cepat

Assalamualaikum wbt... Salam sejahtera semua...

Semua orang dalam dunia ni nak badan kurus cantik menawan kan. Tak mau lemak-lemak sana sini. Jadi Alynn nak bagitahu yang shaklee mempunyai produk inch loss plan yang dapat membantu kurangkan berat badan dengan cepat iaitu Cinch Shake Mix.


Cinch Shake Mix Shaklee



  • Ia merupakan salah satu produk Inch Loss Plan.
  • Merupakan minuman yang berprotein yang boleh menggantikan satu hidangan makanan penuh (meal replacement).
  • Terdapat dalam 3 perisa (Chocolate, Vanilla, Cafe Latte)

Contohnya,

Kalau kita tak nak makan, kita boleh minum Cinch Shake Mix ni. Ia mempunyai zat dan nutrisi yang cukup di samping rasa kenyang berpanjangan.

Tapi...... INGAT!

Cinch Shake Mix ni hanya menggantikan satu hidangan sahaja untuk sehari tau.

Yang ni cukup zat untuk satu hidangan


Contoh lagi yer,

Kalau kita tak nak makan nasi lemak / nasi berlauk di waktu pagi, kita bolehlah minum Cinch Shake Mix ni. Tapi waktu lunch kene makan lah nasi dengan lauk dan sayur biar cukup zat.

Kalau tak nak makan nasi malam pun, kita boleh jer minum Cinch ni pada waktu malam kerana ia memang dah gantikan satu hidangan untuk makan malam.


Jadi ia memang sangat sesuai bagi mereka yang nak kuruskan badan dan kurangkan berat badan dengan cepat.

Jom kita tengok testimoni apa kata mereka yang menggunakan Cinch Shake ni.

TESTIMONI 1



TESTIMONI 2



TESTIMONI 3


TESTIMONI 4




Untuk menempah dan mendapatan Cinch Shake Mix Shaklee ni, boleh hubungi Alynn di talian yang tertera di bawah ni.

Setiap pembelian daripada saya akan mendapat eBook cara makan vitamin shaklee dan eBook Rahsia Inch Loss in 2 weeks.



2 comments:

Hafizul said...

Ohh yang ni leh jimatkan banyak duit beli makan tengahhari ni..hehe..terbaiklah..

Alynn Mueez said...

aah Hafizul...bleh try kan...