Sunday, 4 May 2014

MEALSHAKE Hebat Untuk Si Manja Anda

Salam mesra buat semua... :-)

Setiap bulan mesti shaklee ada buat promosi.
Bulan Mei ni promosi MEAL SHAKE tau...

BUY 6 FREE 1.....MACAM BIASA...

Kepada ibu bapa di luar sana tu yang selalu sangat bagi si manjanya MEAL SHAKE ni, haaaa....time ni lah nak beli 6 trus Meal shake ni...
Dapat PERCUMA lagi 1 TIN tau..

Banyak kelebihan MEAL SHAKE ni.
Antaranya lah :

- Sebagai MULTIVITAMIN YANG HEBAT Untuk si manja anda.

- Elakkan SEMBELIT.

- Tambahkan SELERA MAKAN Si manja anda

- Tambahkan BERAT BADAN anak anda

- Kalau di serang selsema tu, bila minum Meal shake ni cepat baik tau..

Tunggu apa lagi wahai ibu sekalian...hehehh..

Bulan Mei jer Promosi Mealshake yer.

Dapatkan MEAL SHAKE SHAKLEE anak anda Sekarang!

Untuk dapatkan Meal shake ni, bolehlah menghubungi Alynn di talian seperti di bawah ni.

ALYNN MUSTOFA

SMS / WHATSAPP : 012-9464947

ID SHAKLEE : 1092346

2 comments:

Hafizul said...

Emm betul tu..ada anak sepupu mak dia meniaga shaklee..selalu bagi anak dia makan..

Alynn Mueez said...

haa..yeke...Alhamdulillah... :)