Tuesday, 25 February 2014

Sakit Belakang Hilang Bila Bangun Pagi

Hermm......Pernah tak uolls bila bangun pagi sakit belakang la...sakit pinggang la...pernah tak??

My Hubby ni selalu bagun jer tidur mesti dia cakap sakit belakang ni..pinggang pun sakit gak ni....
Kesian tengok bila my hubby cakap cam tu..

Tu la hubby....kalsium tak nak makan! hehehe

OSTEMATRIX mengandungi kalsium jugak tau...Ia boleh membantu mengawal dan melegakan sakit pinggang, sendi dan sakit belakang.




Lepas tu saya decide nak bagi OSTEMATRIX kat hubby sebelum tidur tiap-tiap malam...

Tau ape dia cakap????

Hubby : Ubat ape pulak ni???

sebenarnya hubby ni susah sikit nak makan vitamin ke..ubat ke...sebab tu tanya cam gitu

Alynn  : Ni bukan ubat laaa tapi vitamin....Vitamin ni boleh bantu hilangkan sakit belakang dan sakit pinggang...

Hubby : Hermmm...tak nak lah !! Jadi kerrr...

Alynn  : Amboi.. Tak makan mana nak tau...cepat lah makan...(Tolong masukkan dalam mulut tak tahannya...  huhuuhu..sayang suami kan..)

2...3..hari lepas tu...
Dia bangun pagi...sengeh-sengeh.....senyum...seyum..kat saya...
Dia kata ape tau...

Hubby  : Hehehe...Bagus lah Vitamin sayang ni...belakang dah kurang sakit...Pinggang pun ok dah rasa...

Alynn senyum jela.....

Syukur Alhamdulillah...Hubby dah tak mengadu sakit lagi...

Kawan-kawan boleh cuba Ostematrix ni...Boleh order melalui talian di bawah.



ALYNN MUSTOFA
SMS/WHATSAPP : 012-9464947
ID : 1092346
PM FACEBOOK : Mummy Vitaminchat



6 comments:

Hafizul said...

Mujarab sangat ubat ni..leh la cuba nanti..hehe

cahaya said...

cahayacinta.com
kalau nak sihat mesti ada cara nak atasinya

Alynn Mueez said...

Aah...belum cuba belum tau kan..dah rasa nak lagi...hehehe

shahfir yusof said...

mahal ke ubat nie..
cahayaair.com

Alynn Mueez said...

betul sangat....cahaya

Alynn Mueez said...

Tak mahal pun Shahfir...semua org mampu milikinya..Nak sihat kan...ehhehe....
Kalau berminat boleh sms/whatsapp 012-9464947 :-)