Thursday, 27 February 2014

YB Nak Datang Rumah? Biar Betul??

Assalamualaikummmm....


Seronoknya rasa...Bila balik jer rumah...My mum bagitau yang YB nak datang rumah hari Jumaat...esok ni lepas solat Jumaat...aaaaaa...Biar betullll??

Kenal tak dengan YB Dr. Izani dan YB Ubaidah ??

Alynn pun rasa terharu dan gembira sangat sebab ada jugak orang besar nak datang melawat rumah kami..Yela my home kan kat pulau..kena naik bot..hehhe..tapi bezzz...


Sesiapa nak datang rumah Alynn, jom lah..dialu-alukan..hehehe :)

Sambung balik cite....
Alynn tanya gak dengan my mum, kenapa YB nak datang rumah kita..

Katanya my mum diorang saja nak datang melawat dan nak merapatkan silaturrahim..Dan diorang nak rasa masakan pulau...hahahaa....


YB Ubaidah dan YB Dr. Izani dan pengikut-pengikutnya lah nak datang...Ya Allah seronoknyer....Jarang orang tau dapat berjumpa dengan diorang ni..kikikiiki...


Diorang YB ni berjiwa rakyat..bagus sangat..Alynn suka..korang suka tak??

Dulu 2 tahun lepas YB Ubaidah ni dah pernah datang rumah..adik Alynn sangat rapat dengannya...Bertuah adik kan...

Kira Alynn Bertuah jugak la ni kan...heeeeeeeee..

Ok lah..

Alynn nak kemas rumah...buat ape yang patut sebab esok YB nak datangggggg.....


yeahhhhhhhhh!

Nanti Alynn upload gambar esok eh...


Daaaaaa....daaaaaaaaaaaaaaa...

8 comments:

Ema Johari said...

jangan lupa ambil gambar tau.

Kujie said...

YB area mana ni Alynn?

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Puteri Kasih said...

nanti leh la berkongsi gambar kat blog :)

Alynn Mueez said...

dah amik gambar ema...nnt Alynn upload eh...hehhe

Alynn Mueez said...

YB DUN Kijang Kota Bharu....YB Dr Izani dan YB Wan Ubaidah...heeee

Alynn Mueez said...

tq Taufiq...nnt saya singgah jap lagi erk....heheheh

Alynn Mueez said...

Aah...Nanti kita kongsi erk....blh tengok sma2....lalaaallala