Saturday, 1 March 2014

Keistimewaan Jadi Ahli Shaklee

Gud Morning everyone....... smileeee


Ingat tak Alynn janji nak cerita pasal Keistimewaan Kalau Jadi Ahli Shaklee kan...

Ok..Alynn dah tunaikan ni..Jom baca ape faedahnya kalau jadi ahli shaklee ni..Lepas tu, boleh la ramai-ramai join jadi ahli ni...bez tauuuuu...

Tak caye??? Jom baca bawah ni...


Untungnya Jadi Ahli Shaklee Ni


Kalau dah daftar jadi ahli ni, kita akan dapat:


*  PERTAMA : HARGA AHLI SHAKLEE


Haa...Anda akan dapat harga yang eksklusif iaitu harga ahli shaklee. Dah untung satu kat situ. Boleh ajak dan kongsikan faedah ini bersama kawan dan keluarga anda. Nak lagi bagus, ajak mereka join jadi ahli bersama anda.


*  KEDUA : CASHBACK / BONUS





Ni yang bez...Kalau anda beli produk setiap bulan dan mencapai target points yang telah ditetapkan tu iaitu 150 points, pihak shaklee akan bayar cashback pada anda. Points ini akan dikira setiap bulan dan di reset setiap bulan.

Nak dapatkan 150 points ni senang jer..boleh share dengan kawan atau family.

Haaa..Dah dapat "part-time income" setiap bulan.

Hah! Bagus kan... 

Walaupun RM30 income jugak tu!  hehhehe

Zaman sekarang ni mana ada orang nak bagi RM30 senang-senang free-free gitu....Betul?

Dah lepas nak topup..Dah lepas beli sayur dan ayam...Beli mainan anak pun boleh...


*  KETIGA : GROUP TERTUTUP FACEBOOK


Yang ni, kalau dah jadi ahli, kami ada group tertutup Facebook LadyBoss dan Creams

Dalam group ni ramai ahli kami yang berlatar belakangkan perubatan termasuklah doktor, pharmacist, dietition, nutrisionist. 

Group kami ada banyak perbincangan menegenai kesihatan, nutrisi dan pemakanan.



Kalau nak jadi ahli shaklee nak makan sendiri pun saya terima.

Kalau nak jadi ahli shaklee sebab nak berbisnes pun saya terima dengan tangan terbuka...hehhe


#  CARA JADI AHLI SHAKLEE  #


Senang jer...Tak perlu modal besar-besar....

Hanya perlukan RM 75 aje (SM / WM) dan RM85 (SS / EM) untuk jadi ahli shaklee seumur hidup.

Senang dan mudah kan!


JOM DAFTAR BERSAMA ALYNN SEKARANG !


HUBUNGI :

ALYNN MUSTOFA
SMS / WHATSAPP 012-9464947
ID SHAKLEE 1092346

No comments: