Wednesday, 5 March 2014

ESP bantu pesakit Diabetes


Betul ke ESP boleh bantu pesakit kencing manis ni??

YES ...BOLEH !!


Macam mane?


Sebelum ni pun Alynn dah share berkenaan dengan ESP Shaklee di sini.


Tapi  hari ini Alynn nak kaitkan dengan Pesakit Diabetes dan ESP shaklee.




ESP Shaklee membantu pesakit Diabetes 

Kerana ESP mempunyai :

1.   #   Glycemic Index (GI)


Di dalam ESP shaklee ni terdapat GI yang rendah iaitu karbohidrat yang memecah gula secara perlahan-lahan sambil membebaskan glukos.

Sebab itu lah ESP sesuai untuk pesakit Diabetes.


2.  #   Bertenaga

Bagi penghidap Diabetes ni, akan mengalami badan yang lemah dan cepat letih. Dengan pengambilan ESP 3 kali sehari dapat membantu memberi tenaga kepada pesakit ini.


3.  #   Protein

ESP memang kaya dengan protein yang merupakan sumber protein biologi yang lengkap untuk keperluan seisi keluarga.

ESP juga mengandungi 9 Asid Amino yang penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri.



Kepada pesakit yang menghidap Diabetes, boleh lah amalkan ESP dalam minuman harian anda.


Bukan Penghidap Diabetes jer boleh minum ESP ni tau..semua pun boleh meminumnya kecuali kanak-kanak. Boleh rujuk disini untuk keterangan lanjut.



Sebarang pertanyaan ataupun ingin order boleh rujuk di talian di bawah ini.


Note: Setiap belian daripada Alynn, akan mendapat FREE EBOOK cara makan vitamin dan konsultasi percuma.


HUBUNGI :

ALYNN MUSTOFA
SMS / WHATSAPP : 012-9464947
FACEBOOK : Mummy Vitaminchat
ID NO : 1092346


<<<  SIHAT CANTIK DENGAN SHAKLEE  >>>

4 comments:

wantie said...

Ooo baru tau

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

ESP nie mmg banyak kelebihan dia kan.. =D

Fiza Rahman said...

ESP tgh murah. Rugi klo tak borong ☺

Denaihati said...

selamat mencuba buat pesakit Diabetes, mudahan denga izinNya dapat menyembuhkan, sekurang-kurangnya dapat mengawal.