Saturday, 22 March 2014

Tips Kurus

Salam warga blogger dan semua 1 Malaysia...

Alynn tak nak cerita panjang hari ni cuma nak cerita Tips Kurus jer.. Yang mana nak kurus cantik slim tu, boleh la baca ni.. Eh..eh...yang lain pun boleh baca gak...hehehehhe

# TIPS KURUS #

: AIR MASAK  :


@> Selalulah minum air masak yang banyak sekurang-kurangnya 3-4 liter sehari...
Wow! Banyakknya...
Yer! Sebab kalau air banyak dalam badan sistem kumuhan pun lancar dan akan membuang lemak-lemak yang tidak baik tu.. Secara automatiknya badan akan jadi kurus kerana tiada lemak jahat...

 Yeahhhhhh...Alynn pun minum air banyak gak...sebab nak kurus..heheheh


 Note : Kalau nak cepat kurus dan buang lemak boleh cuba makan ALFALFA (sebagai detox), LECITHIN (Buang lemak yang baru masuk), OMEGA GUARD (Buang lemak jahat) dan ESP (Kenyang yang lama dan tahan lapar).


 Ok lah!
 Tak leh lama ni..cauuu dulu lah... Tata...

3 comments:

Hafizul said...

Emm entah la..saya ni bukan senang minum air banyak..adoiii la..susah-susah..

Alynn Mueez said...

Hafizul..memang susah gak nak minum banyak mula2 tu..huhubh..tapi lama2 ok.laa...

suri said...

suka cantik bukan luar dalam wajibkan