Thursday, 13 March 2014

Roti Canai Carrot Susu

Selamat petang semua....

Siapa suka makan roti canai...angkat tangan..hehehe...

Alhamdulillah...sambil tunggu member hubby datang. Order dulu roti canai panas-panas...
Ni dia roti canai dah sampai...

Nasib baik ada roti canai..huhuhu..
Sedap betol roti canai ni sebab lama tak makan kan..huhuhu... Tapi roti canai kosong jer..kalau roti canai telur midah kenyang plak..

Kalau nak order roti canai mesti kena kuah kacang..kalau kuah kari tak suka la...nasib baik ada kuah kacang...kalau tak...kikiki

Fikir punya fikir...Order carrot susu..bagus untuk mata tau..Boleh cerahkan mata..Boleh elakkan kabur-kabur mata tu..asyik duk mengadap gadjet jer...cian kat mata kan..

Dah habis roti canai sepinggan carrot susu segelas baru muncul kawan hubby...

Itulah dia orang kata penantian satu penyeksaan. Tapi Alynn tak seksa pun sebab sambil tunggu sambil makan roti canai..huhuhu... Kalau takde roti canai takde air..ape jadi?? Haaaa...kikii..

Okei lah..Alynn nak pegi cari ikan plak..my mum nak makan nasi malam ni..bai..bai..

4 comments:

Hafizul said...

Suka gak minum carrot susu..rahsia awek muda tu..hehe..biasalah..orang melayu janji memang macam tu..haha

RDZ Z said...

Bestnya roti canai. Tapi kita selalu makan roti canai telur..dan part carrot susu tu memang best..ambah susu extra...

Alynn Mueez said...

Aah kan...kenapabprg melayu kita ni suka jnji datang lmbt...tk on time..ish..ish..

Alynn Mueez said...

Haa..carrot susu sedap kn Kak RDZ...saya suka gak rti telur tpi hri tu dh kenyang...jd order yg 0 jer...huhhu