Sunday, 16 March 2014

Gastrik Hilang Dengan ESP

Assalamualaikum semua.....

Ramai jugakkan dikalangan kita ni mengalami gastrik kan.. Kalau biasa-biasa tu takpe lah lagi..tapi kalau dah tahap teruk tu boleh pengsan tau...

Tau tak yang ESP shaklee boleh membantu dalam masalah gastrik.. Ramai dah yang berjaya mengawal sakit perut gastrik dengan mengamalkan ESP soy protein shaklee ni....

Sebab apa pesakit gastrik akan mengalami gastrik ni?
Sebabnya ada lah tu dikalangan uolls yang skip makan kan..bz lah..tak sempat nak makan la..nak diet lah.. Ini lah jadinya!

Skip makan dan tidak makan tepat pada waktunya...memang akan mengalami sakit perut gastrik.

Seeloknya makan mengikut jadual..jangan skip makan..

Tak nak cerita pasal orang just nak share pasal Alynn sendiri jer..Hehehe..

Alynn pun ada gastrik jugak sebab selalu skip makan..kikiki..tapi itu dulu..Sekarang dah beransur pulih sejak mengamalkan ESP Shaklee ni..Gastrik semakin hari semakin pulih.. Rasanya dah lama lah sakit ulu hati tak datang nih..Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi kerana memberi kesihatan yang bertambah baik ni.

Bukan tu je tau..ESP ni memang banyak lah kelebihannya.. Sejak gunakan ESP ni kulit semakin gebu dan cerah..liang rima pun semakin mengecil jer..kiikiki..

Haa..pada siapa yang tak cuba lagi ESP ni..bolehlah cuba sekarang.
Especially yang gastrik tu yang suka nk skip makan nak diet..ESP memang mengenyangkan dan tahan lapar...

Berminat boleh order di talian dibawah ni yer...

ALYNN MUSTOFA
SMS/WHATSAPP : 012-9464947
EMAIL:alynnmueez@gmail.com
FACEBOOK : Mummy Vitaminchat
ID SHAKLEE : 1092346

P/S : # sesama kita berdoa untuk MH307 #

6 comments:

myrujukan said...

waktu kena gastrik memang sakit sangat

Nastyna said...

jenuh cari jalan nak sampai ke blog cik Alynn ni. Terima kasih sudi bertandang ke laman ambe yer.

Hafizul said...

Hehe..berita bagus ni..gastrik ni memang merana gak la kalau kena..hehe

Alynn Mueez said...

Hehehh...nape natasya xjumpa ek...huhu..kena slalu dtg la ni...
Sama2 lah kita bertandang yer...hahhahh

Alynn Mueez said...

Haa..betul tu...sakit kan..

Alynn Mueez said...

Betul fizul...lau boleh elak..elak lah yer...heeee