Friday, 21 March 2014

B Complex Boleh Hilangkan Sakit Kepala Dan Stress

Salam blogger dan Salam semua....


Hari ni nak share pengalaman Alynn jer..

Apa korang buat  buat kalau sakit kepala?


Apa korang buat bila stress / tertekan??




Alynn memang selalu gak la sakit kepala ni. Tambah-tambah sekarang cuaca panas kan..Stress tu ada gak cuma jaraaaannng sangat la..

Tapi nak cerita kat sini, sejak kebelakangan ni memang dah jaraaang sangat sakit kepala dan tak stress dah..

Nak tau ape Alynn buat?

jeng..jeng...jeng....

Kesan Penggunaan B Complex pada diri Alynn.


Sejak akhir-akhir ni Alynn jarang sangat dah sakit kepala sebab selalu amalkan vitamin shaklee B Compelx setiap pagi selepas breakfast. Haaa....cuba la nak tau hasil nya...




Dulu sakit kepala je telan panadol actif fast sampai 2 biji. Kadang-kadang ok kadang-kadang ko. hahahhah..

Kadang-kadang biar je sakit kepala tu sebab tak nak makan panadol banyak-banyak takut effect benda lain lak. Takut wehhhhh!

Bila amalkan B COMPLEX ni Alhamdulillah, kejap je sakit kepala hilang dan jarang dah sakit kepala.

Sekarang ni bukan sakit kepala terus makan tapi selalu makan. Tak bahaya tau kalau selalu makan pun sebab tiada bahan sintetik. Halal dan Berkesan!

Sebab B Complex ni membantu mengawal stress dan sakit kepala. Selain tu vitamin B ni juga mempunyai 8 jenis vitamin.

Boleh lah try pada sesiapa yang selalu stress dan sakit kepala tension keje tu yer...

Kalau nak try dan berminat boleh hubungi Alynn di talian di bawah ni.
..Untuk kesihatan yang baik kita kongsi bersama.





2 comments:

Kakzakie said...

Bila dah consume mesti tahu kebaikannya kan Alynn..

Alynn Mueez said...

Aah..betul tu kakzakie... ;)