Thursday, 6 March 2014

Set Penyusuan Shaklee Set Bajet (Jimat)


Kalau kita cakap Set Penyusuan kan..Ramai yang duk termenung..Kenapa? Yela..bederet bersusun senarai supplement vitamin yang nak kene telan nih..Hadowww stress...

Lepas tu...

Saya selalu dengar ayat " Ade tak Set Bajet? " huhuuhuu....Pertanyaan yang sangat famous skali...

Ada la SET BAJET...

Alynn pun faham kadang-kadang ada yang nak banyakkan susu tapi tak berapa mampu...Ha....sebab tu lah ada set bajet nih...

Tapi.....

" Bagi yang mampu dan sanggup...Sudah semestinya ada dan hasilnya sangat berbaloi-baloi... "


Dengan bajet yang minima, Alynn syorkan SET BAJET JIMAT ni.



Set ni untuk ape yer??


  • Menambahkan susu badan
  • Supaya tak nak lapar
  • Beri tenaga sepanjang hari 
  • Kulit cantik, gebu, mulus dan menawan (semua nak ni kan...)

SET BAJET ni terdiri daripada ESP dan ALFALFA atau Ostematrix.


Aakah fungsi-fungsi supplement ni semua??

Ok...Alynn akan cerita secara ringkas la erk....



@ ESP Shaklee @

  • Walaupun kita selalu makan ayam ke, ikan ke, daging ke, belum tentu cukup protein dalam badan kita ni kan.
  • ESP ni kaya dengan protein. Ia boleh topup kekurangan protein dalam badan kita
  • Ada lagi....ESP ni kan kaya dengan protein, so Ia boleh banyakkan susu badan dan boleh mencantikkan kulit kita jugak tau.
  • Boleh elakkan rasa lapar. Kalau nak diet pun boleh sangat.
  • Paling bez boleh menegangkan miss "B" kita tau.


@  Alfalfa Complex @

  • Alfalfa ini berfungsi untuk "Milk Booster". Alfalfa ni dipanggil Raja Tumbuhan dan mempunyai 1001 khasiat. 
  • Jangan tak tau, Alfalfa juga boleh mengetatkan rahim dan boleh merawat keputihan masalah wanita.
  • Kalau nak suami semakin dan bertambah sayang, boleh amalkan Alfalfa selalu..

@ Ostematrix @

  • Ostematrix mengandungi kalsium dan magnesium. Kekurangan kalsium akan memberi kesan kepada penghasilan susu ibu. 
  • Ibu yang menyusukan bayi memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium sehari.
  • Bukan tu je, Ostematrix boleh elakkan sembelit dan membantu merawat lenguh belakang dan sakit pinggang.


Haaa...itu lah fumgsi-fungsi supplement yang ada dalam SET BAJET.

Apa tunggu lagi.

Dapatkan Set Penyusuan Set Bajet Anda Sekarang !


Sebarang pertanyaan dan inginkan konsultasi secara percuma bolehlah menghubungi Alynn ditalian di bawah.


Setiap pembelian daripada Alynn, akan diberikan EBOOK PERCUMA rahsia susu melimpah ruah.



HUBUNGI:

ALYNN MUSTOFA
SMS/WHATSAPP : 012-9464947
FACEBOOK : Mummy Vitaminchat
ID SHAKLEE : 1092346


<<< SIHAY CANTIK DENGAN SHAKLEE  >>>

3 comments:

Dhia Dirham said...

susu ibu memang bagus c:

Kesuma Angsana said...

bagus untuk ibu2 yang menyusukan anak ni kan !

Alynn Mueez said...

Yer kak kesuma angsana.. :)