Thursday, 6 March 2014

Bertuahnya Jadi Ahli Shaklee



Ramai diantara kita ni tak tau keistimewaan jadi Ahli Shaklee ni kan.

Nak tanya sikit lah kan....Pernah tak anda terfikir nak jana pendapatan yang lebih tiap-tiap bulan?

Haa...Siapa tak nak income masuk tiap-tiap bulan kan...Rugi lah kalau siapa yang tak nak tu...


Kenapa Alynn kata bertuah jadi ahli shaklee ni??


1. Bonus / Cashback


  • Semua orang atas dunia ni nak kan bonus kan...Dah la zaman sekarang ni semua harga barang naik.
  • Bila join ahli ni, kita makan je dapat point. Kejap je points cukup tau..tengok-tengok  dah dapat bonus tiap -tiap bulan shaklee bayar.
  • Yang join ahli untuk berbisnes pun lagilah berbaloi-baloi bonus akan dapat.

2.  Group Tertutup Facebook

  • Setiap ahli yang ingin berbisnes akan dimasukkan kedalam group tertutup iaitu "Group Creams" . Group ni banyak mengajar dan memberi tunjuk ajar cara bagaimana nak jana pendapatan yang lumayan.
  • Mereka juga sentiasa caring dan sharing tak kira la pasal bisnes ke kehidupan ke..
  • Mereka juga sharing tentang aspek-aspek rohani.
  • Kalau sebelum ni keseorangan, bila dah jadi ahli ramai kawan.

3.  Harga Eksklusif

  • Dapat membeli dengan harga eksklusif ahli dan kalau tak jadi ahli akan beli dengan harga pasaran..
Tengok...Untungkan kalau jadi ahli ni.. 



Tunggu apa lagi..Daftarlah sekarang. Samada makan sendiri ataupun berbisnes. 

Boleh hubungi Alynn di talian tertera di bawah untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi percuma seumur hidup.



HUBUNGI : 

ALYNN MUSTOFA
SMS/WHATSAPP : 012-9464947
FACEBOOK : Mummy Vitaminchat
ID SHAKLEE : 1092346

2 comments:

teh ramuan said...

bagus siapa yang rajin ambil kesempatan untuk tambah pendapatan
tahniah
moga2 sentiasa murah rezeki

Alynn Mueez said...

yer....jom ramai-ramai