Sunday, 9 March 2014

Tips Dapatkan Anak Perempuan


Assalamualaikum blogger semua.....



Cantik tak baby girl ni???


Hari ni Alynn nak share Tips Nak Dapatkan Anak Perempuan. Haaaa..Tak salah mencubakan...Mana tau dapat betul rezeki anak perempuan kan...Yelaaa...semua tu adalah kekuasaan Allah SWT..Tapi tak salah kita cari cara dan ikhtiar. Betul tak?

Kebanyakan ada family yang dapat anak lelaki berderet kan...Teringin jugak nak dapatkan anak perempuan kan...

Mari kita tengok apa cara untuk dapatkan anak girl ni...Joommmm terjah....hehehhe



1.  Lakukan hubungan seks pada hari ke 12 kitaran haid (dikira dari hari pertama lagi)

2.  Kepada suami, sebelum melakukan hubungan bersama, seeloknya 3 bulan pertama memakan banyak sayuran sebelum merancang mendapatkan anak.

3. Kepada si isteri pula, banyakkan makan daging dan sewaktu dengannya.

4. 15 minit sebelum melakukan hubungan, seeloknya bersihkan vagina dengan 1 gelas air yang mengandungi 1 senduk cuka. Ini kerana untuk mengkondisikan pH vagina dalam keadaan asam. Jika penghasilan percantuman didalam keadaan ini, kebarangkalian untuk mendapat anak perempuan adalah tinggi.

5. Berdoalah kepada yang Maha Kuasa kerana DIAlah yang menentukan anak perempuan ke lelaki.


Haaaaa....Dah dapat tips ni boleh lah cuba yer. 

Tapi....Alynn nak bagitahu sekali lagi yer..Kalau berkesan Alhamdulillah... ^_^

Kalau tak berkesan Alynn tak bertanggungjawab...jangan salahkan Alynn pulak....hheehhee

Yang menentukan Allah SWT...kita hanya ikhtiar jer....kan...betul tak?


Cara nak dapatkan anak lelaki?

Ada.....

Tungguuuuuuuuu......



6 comments:

Mimi Azirah said...

Sy dr post cara dpt ank lelaki tp jenuh lak nak cri entry tuh..hahaha...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. hehee nice sharing tips ~~~

Hafizul said...

Kenapa isteri kena makan daging ekkk???hehe..pernah dgr gak petua macam ni..tapi belum pernah mencubanya..asyik2 lupa aje.emmm

suri said...

terigin nak anak seorang lagi tak kisah lelaki atau girl huuu

Alynn Mueez said...

Insyaallah..semoga diberikan rezeki anak utk suri...

Alynn Mueez said...

Eh kena cuba tu..kuikuikui