Wednesday, 12 March 2014

Tips Dapatkan Anak Lelaki

Salam semua........


Hensem tak baby boy Alynn ni...hehehe





Sebelum ni Alynn ada share Tips Dapatkan Anak Perempuan kan...So...Hari ni Alynn nak share dengan kome semua TIPS NAK DAPATKAN ANAK LELAKI pula...

Joommmmm..Apa yang perlu di buat untuk dapatkan baby boy ni..


1 # Waktu Subur Isteri


Hubungan digalakkan berlaku berhampiran ovulasi. Ini menggalakkan untuk mendapat anak lelaki lebih tinggi.

Anda tidak digalakkan untuk melakukan hubungan seminggu sebelum tarikh ovulasi. Ini kerana untuk mengekalkan sperma  tinggi. Sperma yang tinggi membolehkan kebarangkalian mendapat anak lelaki adalah tinggi.


2 # Teknik Hubungan Intim

Digalakkan melakukan hubungan seks pada waktu malam

Melakukan teknik "doogie" kerana penis suami lebih dekat dengan servik dan jarak perjalanan lebih pendek.



3 # Pemakanan

Makan daging merah, makanan laut, kekacang dan makanan yang masin.

Makanan yang berasid, masam perlu dielak dalam masa 2 bulan sebelum ingin mendapatkan anak. jam 

Suami perlu minum minuman bersoda seperti cola, minuman berkafein seperti kopi satu jam sebelum melakukan hubungan.



4 # Tahap Kepuasan Isteri

Si isteri haruslah mendapat kepuasan yang maksima terlebih dahulu sebelum suami. Ini kerana wanita akan mengeluarkan cecair yang beralkali untuk mendapatkan anak lelaki..


5 # Tahap Kealkalian

Boleh memasukkan cecair bikarbonat yang alkali ke dalam faraj isteri 2 jam sebelum melakukan hubungan. Boleh didapati di farmasi-farmasi.


6 # Berdoa...

Minta Allah SWT rezekikan anak lelaki kerana Dialah yang menciptakannya.



Haaa... Dah dapat tips dapatkan anak lelaki.

Tapi...tapi...............


Nak pesan kat sini, kalau tak menjadi jangan salahkan Alynn tau....Sebab yang semua tu adalah ikhtiar..dan yang menentukan adalah yang di ATAS SANA...




8 comments:

Ema Johari said...

tips yg baik bg yang ingin cahaya mata lelaki...tips dapatkan anak kembar ada tak?

Mimi Azirah said...

Sy pun ngah usaha nk dptkn ank lelaki...kalo leh dpt kmbar lg bgus...hehehe

Alynn Mueez said...

tips dapatkan anak kembar kena makan pisang yang berkembar lah..org tua2 cakap..huhuhu

Alynn Mueez said...

Aah...kalau kembar bgus kan..cepat tmbh team... ;)

suri said...

comel baju dna sarung kaki dia pakai;) hee...

usaha yang lain milik Allah jua

Alynn Mueez said...

Heheh...macih yer suri... :)
Insyaallah...sy doakan suri moga cpt2 dapat rezeki bby

Hafizul said...

memasukkan cecair bikarbonat tu tak bahaya ke???hehe

missyzaraismail said...

Tips yang menarik sekali..bace sambil tutup mate ;)

Risiko Anemia Semasa Mengandung